Idiomes

Traduccions de Google Translate

Serveis

Anim proident sunt commodo quis. Magna ad sint non Lorem nostrud ad eiusmod consequat nostrud fugiat. Enim aliquip veniam laboris excepteur cupidatat officia quis voluptate cupidatat culpa aliquip minim incididunt ut aute. Cillum anim aute labore adipisicing fugiat non. Ut amet laboris ipsum nostrud voluptate qui aliquip et minim do amet eu Lorem cupidatat. Ea veniam amet esse ipsum in labore consectetur. Laborum occaecat et minim sunt velit deserunt minim exercitation incididunt labore. Duis minim in laborum.

Whatsapp Vull avortar

El Vull Avortar WhatsApp posa a disposició de tothom que ho necessiti un número de consulta per poder respondre consultes vinculades a l’avortament: com accedir-hi, tipologia…

L’atenció la fan professionals de L’Associació (+ enllaç) i és totalment confidencial i gratuïta. Totes les consultes i telèfons s’esborren diàriament.

A qui s’adreça

A dones i persones que tinguin dubtes en relació amb l’avortament. Tot i ser un servei preferencial per a persones embarassades també s’atendran consultes de familiars, amistats i professionals.

Atenem a persones de Catalunya i de l’Estat espanyol preferentment.

Com accedir-hi

Número Whatsapp: 664 647 553

Horari d’atenció: Dilluns a divendres d’11 a 19 h.

Idiomes: Català, castellà i anglès

+22

El servei d’atenció +22 s’adreça a les dones i persones gestants que tinguin dubtes o es plantegin una interrupció de l’embaràs a partir de la setmana 22 de gestació.  S’ofereix atenció individual telefònica, videotrucada o presencial per mirar de resoldre dubtes tècnics i legals relacionats amb l’avortament en el darrer trimestre de gestació.

També oferim informació sobre l’accés i recursos per interrompre l’embaràs a l’estranger, així com acompanyament emocional si es desitja.

L’atenció la fan professionals especialitzades de l’Associació i és totalment confidencial i gratuïta.

A qui s’adreça

A dones i persones gestants que tinguin dubtes en relació a l’avortament a partir de la setmana 22 de gestació. Tot i ser un servei preferencial per a persones embarassades també s’atendran consultes de familiars, amistats i professionals.

S’atén a persones de Catalunya i l’estat espanyol preferentment.

Com accedir-hi

Per mail: vullavortar@lassociacio.org

Per whatsapp: 664 647 553

Idiomes: Català, castellà i anglès

Tan bon punt rebem la petició, ens posarem en contacte telefònic.

La Línia de l’avortament

La línia de l’avortament és un servei d’atenció telefònic, gratuït i confidencial, que està disponible tres dies a la setmana tant si es vol informació sobre l’avortament com si es necessita parlar sobre el tema perquè s’està pensant a avortar, s’ha tingut un avortament o es coneix algú que ha tingut un avortament.

El telèfon és atès per un equip format per persones pro-elecció i dret al propi cos i oferiran un espai confidencial i segur  per resoldre dubtes, per poder parlar de pensaments i sentiments, o per reflexionar i compartir l’experiència d’avortament. També poden orientar sobre quins recursos i serveis tens disponibles.

A qui s’adreça

Tot i ser un servei preferencial per a dones i persones amb capacitat per gestar, també s’atendran consultes de familiars, amistats i professionals. S’atén a persones de Catalunya i l’estat espanyol preferentment.

Com accedir-hi

Telèfon: 664 647 553

Atenció els dilluns, dimecres i divendres laborables de 19 a 22 h

CJAS

Al CJAS atenem a persones joves fins a 25 anys i també persones d’altres edats, però que necessitin algun tipus d’acompanyament en relació amb l’avortament. L’objectiu és que la persona pugui disposar de tota la informació i un accés àgil i gratuït a l’avortament.

Des del CJAS es fan proves d’embaràs, s’acompanya en la presa de decisió de la dona en el cas que estigui embarassada i també en la informació, la derivació per avortar i suport emocional. En el cas de menors de 16 anys fem una atenció especialitzada confidencial per valorar les diferents opcions.

S’atén a totes les persones amb targeta sanitària o sense, i de qualsevol municipi, regió o país.

Com accedir-hi i informació d’interès

Presencial sense cita prèvia: CJAS Carrer la Granja 19, baixos (Barcelona)

Telèfon: 93 415 10 00

Per WhatsApp CJAS: 687 74 86 40

Atenció presencial: Dilluns a dissabte d’11 a 19.30h.

Idiomes: Català, castellà i anglès

Espai denúncies

En cas de viure i/o detectar una situació de vulneració del dret a l’avortament es pot accedir a l’espai de denuncia de L’Observatori de Drets Sexuals i Reproductius (+ enllaç).

Situacions com ara una espera excessiva per accedir a l’avortament, el maltracte per part d’algun professional o servei, una manca d’informació, o les dificultats per accedir a l’avortament de manera fàcil i gratuïta, poden ser denunciades a L’Observatori de forma anònima i confidencial, si així es prefereix.

Des de L’Observatori es recolliran les vulneracions de drets amb ànim d’activar un procés de suport a la persona, si aquesta ho desitja, i presentar informes per promoure canvis en les polítiques públiques i contribuir a millorar els serveis. L’Observatori és una eina poderosa per a la defensa dels drets i la justícia en aquest àmbit.

Com accedir-hi i informació d’interès

La Línia de l'avortament

Si has tingut un avortament, o estàs pensant en avortar, aquesta línia és per a tu.

Centro
Casanovas

C/Calabria, 79  Barcelona
934 269 734
recepcio@clinicacasanovas.cat

Agrupació
Tutor Mèdica

C/Berguedà, 19 Barcelona
934 192 626
dpttrabajosocial@yahoo.es

Clínica
Emece

C/ Anglí, 39 bis Barcelona
932 033 038
emece@emece.es

Clínica
Dalmases

C/Dalmases, 34  Barcelona
934 170 952
clinicadalmases@gmail.com

Clinica
Ginecologica Sants

C/Roger, 23 baixos Barcelona
933 390 136
info@cgsants.es

Centro
Médico Aragón

C/Viladomat, 158  Barcelona
934 529 930
citas@centromedicoaragon.com

Instituto
Ginetec

C/Espronceda, 346, baixos Barcelona
933 493 838
institutoginetecbarcelona @gmail.com

Clínica Gine-Gir Centro
Médico Aragón

C/Impressors Oliva, 1  Girona
972 413 260
citas@centromedicoaragon.com

Centre
Mèdic Adàlia

Carrer de la Creu, 8 Girona
972 411 641
adaliacentremedic@hotmail.es

Centre
Mèdic Eira

C/Frederic Mompou, 5  Tarragona
977 241 621 i/o 657801003
info@centromedicoeira.es

Skip to content